mandag 17. juli 2017

Chateau-liv


Her på Chateau Magnifique går sommeren sin gang i varierende vær.  

"Ti på TOPP 2017" er selvsagt målet, og i år har vi mulighet til å greie alle. I løpet av fem dager gjennomførte vi seks topper. Nedenfor er det bilder fra Kvitskjæret 680 moh, Gjotsetra (med turmålene Bjønntjønna 931 moh og Skarvtjønna 974 moh), Grønkampen 969 moh, Rødfjellet 841 moh og Smørhølet 940 moh.  

http://rendalenidrettslag.no/turgruppa-2/ti-pa-topp/



Et par dager hadde vi besøk av gode vennene Bodil og Thor Erik, men den dagen vi skulle på langtur "bøtta" det ned.  Vi valgte derfor en lett tur til Renåfjellet med fyr i ovnen og kaffe i Vardebua, og gjestene virket fornøyde med alternativet.

Renåfjelletselfie


Vi har også oppdaget et liten "perle" av en kafe  http://kjokkenveien3.no/ ved Imsroa på RV 3.  Her driver driftige damer en unik kafe (med "nogo attåt") i en nedlagt butikk.  Maten er kortreist og laget av lokale kvalitetsprodukter.  Her er hjemmebakte kaker og nybakt brød og litt småtteri å få kjøpt i tillegg.  Vi koste oss med "En smak av skog og fjell", og anbefaler stedet på det varmeste.

Ta en stopp i Kjøkkenveien 3 og la tiden stå stille et øyeblikk......

Kjøkkenveien 3 


NRK's Sommertoget har tøffet opp og ned Østerdalen, og vi fikk med oss en stopp på Rena.  Der ble det selfie med den unge og sprudlende programlederen Stian Sørbøe.   Jadda..... litt barnslig, men veldig koselig da.......

NRKsommertogetselfie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar