Avskjedsmiddagen ble inntatt på Maison Kammerzell like ved katedralen,- i det eldste huset i Strasbourg.
Menyen var:
*Krabbe på advocadomousse
*Rygg av torsk med knuste poteter
*Karamellpudding
...og de fleste valgte en deilig Sylvaner eller Riesling som følge.
Deilig middag og god stemning, og bloggeren avsluttet med å takke Harald for flott tur og deilig middag. Dette har vært en strålende opplevelse som frister til gjentakelse.
Au revoir!
Menyen var:
*Krabbe på advocadomousse
*Rygg av torsk med knuste poteter
*Karamellpudding
...og de fleste valgte en deilig Sylvaner eller Riesling som følge.
Deilig middag og god stemning, og bloggeren avsluttet med å takke Harald for flott tur og deilig middag. Dette har vært en strålende opplevelse som frister til gjentakelse.
Au revoir!
Hei Karin,
SvarSlettSkjønner at dette har vært en kjempetur. Så hyggelig da. Og med all den mosjonen dere fikk daglig, kunne dere jo bare nyte deilige store lunsjer og ditto middager, og viner. Helt ideelt.
Klem
Dalia