lørdag 20. april 2013

Spansk aften "På Druen"

Vinklubben "På Druen" feirer 10 års jubileum i år, og vi startet aftenen med å ta et gruppebilde.  Etter en liten Sangria som aperitif, var vi her klare for testing og smaking.



Temaet var spanske viner og druer, og vi hadde fått to glass med vin av Tempranillo-druen og ett glass med vin av blandingsdruer.  Oppgaven var å finne hvilket glass som hadde blandingsdruene.   Denne gang overrasket "På Druen" med god kompetanse, og hele fire av gruppen greide den oppgaven.  May-Brith og Karin greide også å skille de to glassene med Tempranillo-viner, så det ble topp score.

Her er det lukting og smaking i stort alvor






... før Gunn kunne avsløre den riktige løsningen.


Middagen startet med et lite innslag russisk - ekte kaviar innkjøpt i St. Petersburg og et glass vodka.  Deretter kom "Mors spanske gryte" med tilbehør, og tilslutt en deilig bærdessert med Dajmkuler og vanilje.


En højdare av et måltid som vanlig.  Og praten gikk om stemmerettsjubileet, data for eldre, det forestående valget og mye annet.... og plutselig var klokken 02:00....  Ja, "de gamle" i denne eksklusive klubben er i hvertfall ingen festbremser.

Neste møte blir hos Karin og Arild 8. juni.  Da er det kongelig bryllup i Sverige, og antrekket "På Druen" er selvsagt kongelig galla....  Vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar