søndag 22. november 2015

Grand Gaube


Etter en uke med meget spesielle opplevelser, gikk turen tilbake til Mauritius og Grand Gaube nordøst på øya.  Våre forventninger til LUX Grand Gaube var store, og her koste vi oss skikkelig.

Jeg må nevne at vi hadde bestilt samme hyggelige sjåfør, og han stilte sammen med sin hustru og et stort smil.  Før avreise til La Reunion hadde han gjort en "deal" med oss... Hvis vi kjøpte hver vår flaske "Black Label" whisky til han på taxfree, så skulle det være betaling for t/r flyplass/Grand Gaube og Sugarbeach/flyplass.  Hans far skulle ha 75-årslag, sa han....  Vel, hva han skulle bruke all whisky'n til vet ikke vi, men vi kjøpte og betalte "in naturalia".  Dette var nok turer han tok "svart"....Veldig pålitelig kar.  Da vi skulle tilbake til flyplassen, ble han hindret i trafikken rundt Port Louis og ringte en venn i lokalområdet som hentet oss og så byttet vi til vår kar utenfor Port Louis. Alt fungerte supert!



Grand Gaube var et vidunderlig sted som vi nøt i fulle drag.  Bildene forteller alt.  En av dagene var "DIWALI" - en hinduistisk lysfest, og hotellet var vakkert dekorert og opplyst og hotellets ansatte stilte i fargerike sarier.

Arne koser seg....

Beatiful morning

Hengekøyeselfie

Good morning Mauritius

Vakkert på Grand Gaube

Tree of wishes

Klare for festmiddag 

Smilende føtter (etter fotmassasje)

Husbonden bader og bader 

SUP (stand up padling)


Pedaloe

Nesten som Dødehavet 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar