fredag 7. oktober 2016

Singing in the Rain


Like før avreise til Kreta tok vi en tur til Folketeateret for å se "Singing in the Rain" - en gammel og god klassiker som vi husker fra film med Debbie Reynolds og Gene Kelly.  Vi har sett den på Oslo Nye for noen år siden også med Kåre Conradi og Heidi Ruud Ellingsen.

Men nå altså med Stian Blipp, Atle Pettersen og Charlotte Brænna,- veldig bra alle tre, men den største danseren var nok Stian Blipp.

Handlingen er god og gammel fra den tiden Hollywood skulle gå over fra stumfilm til lyd, og det er intriger mellom stumfilmsterner og de nye med lyd.  Her er humor og tåpelige stjerner, men masse flott og kjent musikk og dans.  Vi storkoste oss i en fullsatt og begeistret sal.

Man merker at Folketeateret er privat og kommersielt. Her oppfordres man til å ta bilder underveis i forestillingen og poste på instagram med egen # (effektiv markedsføring via sosiale medier), samt at man kan ta med vin (til og med hele flasker....) inn i salen.  Sånt blir det salg av!

Stor takk til Marius og Cathrine, Alexander og Margrethe for gavekort på bursdagen min.  Jeg elsker gaver som gir opplevelser.

Så tok vi toget hjem igjen.  Deilig lørdagskveld!  

I'm singing in the rain (Atle Pettersen)
Feiende avslutning
Stian Blipp, Charlotte Brænna og Atle Pettersen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar