torsdag 29. april 2010

En sporvogn til begjær

I dag har jeg hatt en meget spesiell ballettaften på Operaen sammen med min hyggelige venninne Dalia. Vi så balletten "En sporvogn til begjær" basert på Tennessee Williams' skuespill. Her var det sterke og dramatiske scener og fantastisk dansing, spesielt av Eugenie Skilnand i hovedrollen som Blanche. Hun har da også fått strålende omtale for denne rollen. Her var det til tider mer akrobatikk enn ballett, og hun så mer ut som en filledukke enn et menneske... Veldig rart med disse ballettdanserne - de har ikke ben i kroppen.....

Originaltittelen på stykket er "A streetcar named Desire" og filmen gikk for en del år siden sin seiersgang verden rundt med Vivien Leigh og Marlon Brando i hovedrollene.

Spennende med nye kulturelle utrykk - man utvider sin horisont... og en hjerne som blir utvidet med en ny tanke skrumper aldri inn til sin gamle størrelse!

Før forestillingen spiste vi hyggelig middag på Christiania Cafe og spaserte deretter ned til Operaen i det deilige vårværet. Flott kveld! Jeg digger Oslo!!


Blanche du Bois danset av Eugenie Skilnand



Er dette ballett?


Sterk dansing - Stella og Stanley Kowalsky


Dalia og Johan Sverdrup

1 kommentar:

  1. Jeg og! Oslo er topp.


    Bente Helenesdatter Pettersen


    PERSONA GRATA
    tlf. 0047-95739209

    SvarSlett