torsdag 6. mai 2010

Veien til golf

Golf-sesongen er her, og vi har planer om å fortsette vår utvikling som golfspillere. Idag har vi vært på rekognosering på Kjos og Nes Golfbaner for å se hvor vi ønsker å melde oss inn.

Kjos Golfbane er en 9-hulls bane med bakker og daler som vil gi oss utfordringer i massevis. Her traff vi en hyggelig dame som inviterte oss til å være med henne et par hull for å se hvordan banen var. Hun var veldig sosial og snakkesalig og fortalte at det var et godt miljø i Ullensaker Golfklubb, samt at det var lite stress og prestasjonspress. Det passer jo godt for nybegynnere som oss.

Banen i Nes er helt annerledes. Det er en relativt flat og grei 18-hulls bane, men i kafeen luktet det olje og pommes frites (gatekjøkken) og slik skal det ikke lukte i en golfklubb.....

Innimellom golfbesøkene spiste vi hyggelig salat-lunsj på Jessheim, og på veien hjem kjøpte vi reker. Nå blir det kveldskos med reker og hvitvin på en torsdag. Slik kan man gjøre når man er "tilbaketrukket"... "Livet er ikke det verste man har, om litt er maten klar!" (fritt etter Benny Andersen)

Og så har Arild kjøpt seg ny super terrengsykkel idag. Jeg må nok kjøpe meg en ny jeg også. Så også på flotte sykkeldrakter til damer og en lekker Bergans fleece-jakke. Utstyret betyr mye for treningsgleden. Sånn er det bare!

Arild på Kjos med den hyggelige damen


Kjos Golfbane

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar