lørdag 1. mai 2010

En liten Harry-tur

Ja, vi bestemte oss for å ta en Harry-tur til Sverige 1. mai. Målet var å se på et leilighetsprosjekt ved Strømstad og kjøpe kyllingfileeter... sukk !! Det blåste nordavind fra alle kanter og var et skikkelig grisevær, men "ut på tur aldri sur", så vi satte kursen sørover med matpakke og kaffe på termos.

Leilighetene var flotte og velutstyrte med utsikt mot sjøen. Men vi spurte oss selv: Når skal vi være her? Hva skal vi gjøre her? Er dette en god finansiell plassering hvis vi kjøper for utleie? Svarene ga seg selv, og vi besluttet raskt å IKKE kjøpe.

Så til Harry-delen av turen. Det var lang kø av norske biler til Nordby Kjøpesenter - herregud for et styr. Det var tjukt av nordmenn i alle aldre med proppfulle handlekurver. Jeg lurer på hvor mye de sparer når man regner med reise, spising på kafe og alt de kjøper som de ikke hadde planlagt.

Vi kjøpte våre kyllingfileeter og noen kjøttbullar. Nei, vi er definitivt ikke noen typiske Harry-turister. Men vi var begge enige om at det hadde vært en fin tur!!


Karin i vinden...


Flotte leiligheter


Arild på besøk hos "søta bror"

1 kommentar:

  1. Hva m en liten sommerstuga på Koster i stedet? Underbart.


    Bente Helenesdatter Pettersen


    PERSONA GRATA
    tlf. 0047-95739209

    SvarSlett