søndag 27. oktober 2013

Høst "På Druen"



"På Druen" har avviklet sitt høstmøte.  Det fant sted hos May-Brith i Valhall på Sokna.  Det var tåke over dalførene, men i Storbråtaveien var det varme lys både ute og inne.  Vi var ventet, og ble ønsket hjertelig velkommen.

Som vanlig hadde vertinnen laget en vanskelig oppgave hvor vi skulle finne karakteristika på tre forskjellige viner.  Vel er vi "vinkjennere", men kompetansen strakk ikke til for å løse denne oppgaven.  Arild kom med forslag om at vi skulle forenkle smakingen litt og konsentrere oss om f.eks. noen druer eller noen land.  Vi får se hvordan neste vertskap Gunn og Jan Håkon løser dette.

"På Druen" minus fotografen
Fruen hadde dekket et nydelig høstbord, og hovedretten var elgstek med kantareller fra egen skog, bacon, grønnsaker og annet tilbehør. Det smakte fortreffelig, og det samme gjorde forretten og desserten. 

Elg også på servietten
Samtalen gikk livlig rundt bordet, og den nye regjeringen ble diskutert.  Ikke så mange lovord til Frp's statsråder fra denne forsamlingen, og heller ikke til forslaget om reservasjonsrett for fastleger.  

Høstbord
Drøsen gikk ut i de små timer, men heldigvis skrudde vi klokken tilbake....

Søndag morgen våknet vi til vannlekkasje i kjøkkenbenken, og den lokale rørleggeren måtte tilkalles.  Handy man Arild svingte også murerskjeen før det var tid for hjemreise.

En hyggelig samling med gode venner, mat og vin.  Vi diskuterte innkomne forslag til julebord, og endte med "Jeppe på bjerget" på Chat Noir og middag på by'n.    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar