fredag 17. oktober 2014

Spa-dag


I stedet for utenlands- eller fjelltur ble det Spa-dag med Grete og Sidsel i høst.  På vinterens første dag tok vi turen til Støtvig Hotell på Larkollen utenfor Moss.  Dette er et splitter nytt hotell (åpnet i 2013) som ligger helt nede ved sjøen og med to etasjer Spa.  Hotellet beskriver seg selv som "inspirert av de gamle strandhotellene langs Oslofjorden. med et islett av atmosfæren fra New England", og det stemmer fint.

Vi startet med deilig lunsj i "801 Oslofjord" og brukte deretter ettermiddagen i Spa-avdelingen.  Her var det alle fasiliteter man kan forvente - og noen flere som er spesielle (bøttedusj (!!!), saltbadstue, kneipbasseng, aromabadstue......)  I det store svømmebassenget kan man svømme gjennom en glassdør (som åpner seg automatisk) ut..... og det er deilige boblebad både ute og inne.  

I all denne herligheten koste vi oss og lot kroppen få påfyll mens skravla gikk....  Vi avsluttet med frukt og appelsinvann i det deilige relax-området, og da sovnet vi!!!

Hele opplevelsen (lunsj og Spa) kostet kun kr. 425,-, så dette skal vi gjøre flere ganger.  Nydelig sted og opplevelse en mørk høstdag.

Selfie (tannløs???) med to badenymfer bak 
Damene koser seg i det herlige bassenget
Utesvømming i snøvær
Neste møte blir Sidsels 60-års selskap 06.12. og deretter lutefisk på "Festningen" 15.12.  Og så diskuterte vi en Italia-tur til neste høst.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar