mandag 15. juni 2015

Færdern 2015


Nok en gang var vi invitert til Grethe og Svein-Erik for å observere Færderseilasen fra "orkesterplass".  Nesten to år etter den fatale brannen står den nye og meget flotte hytten nå nesten ferdig. Vertsskapet holdt fortsatt på med utendørsarbeid og planering, men en stor terrasse med panoramautsikt og glass rekkverk var ferdig.  Det ble fint.  Dermed kan man sitte inne og ha fantastisk utsikt ut gjennom panoramavinduene og rekkverket.  Smart (men kostbar) lørsning.

Det blåste "kattunger" inn fjorden, så det tok tid før de første båtene viste seg i Drøbak-sundet.   Hva gjorde vel det.  Grethe og Svein-Erik bød på jordbær og champage og deretter sildemiddag med alt tilbehør.  Silden var kjøpt på Harry-tur og smakte fortreffelig.  For et par av gjestene var det første møte med sildemiddag, men for oss innlandsrotter er dette alltid et av sommerens store måltider. Sjokolademousse til dessert og deretter kaffe og "verdens beste" ble nesten i meste laget, men godt var det.

På den nye store terrassen (150 m2)
Sildemiddag
Mer sildemiddag
Til slutt kom det da noen båter, men vi hadde egentlig mistet interessen.... Kong Harald var ikke med i år.  Han var kanskje på en annen guttetur mens Sonja feiret prinsebryllup i Stockholm??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar