torsdag 11. juni 2015

Til Griseputten i Lillomarka

Liv og Olaf hadde lagt opp en fin tur i Lillomarka i går, og mange møtte frem i det fine været. Fremmøtested var i Østreheimsveien på Årvoll, et helt ukjent område for familien Berntsen.  Dette ligger i bunnen av Grefsenkleiva øst i byen.  Fint å bli kjent i nye by- og skogsområder.

Turen gikk innover i Lillomarka til Linnerudbakken og videre forbi Sætertjern opp til Griseputten hvor dagens lunsj ble inntatt.  Det var mye opp og ned, og Liv og Olaf hadde lagt om turen noe på grunn av arbeider med nytt langrennsanlegg i området.

Det var lagt opp en runde, og tilbake gikk vi via Evensætervae, Hadelandsveien og Isputten ned til urbane Årvoll.  Vi traff også en gruppe fra Krigsskolen på vår vei, og de hadde stor fart.  Kun bakerste mann (sjefen) visste hvor langt de skulle.

Turen i går var på 14 km og tok hele 5 timer (vi gikk litt sakte da....), men vi var slitne da vi kom hjem.  Det var utrolig deilig med hjemmelaget fiskemiddag og resten av kvelden på sofaen.

Gruppebilde ved Hadelandsveien
Moro med dubbeditter
Strekk og tøy
Krigsskolen på utmarsj
Alice og Olaf ved Isputten
Det var en flott tur i vakkert sommervær med Liv og Olaf som dyktige guider. Dette var siste tur for oss denne vårsesongen, men vi ser frem til nye turer til høsten.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar