lørdag 6. juni 2015

Gunn 69 år



Gunn fylte 69 år og inviterte til dameselskap.  Egentslig skulle selskapet vært i den nye hagestuen, men på grunn av regn og kulde var det dekket inne.  Her var det 14 damer i sin beste alder med forskjellige relasjoner til bursdagsbarnet - søstre, nieser, skolevenninner, organisasjonsvenninner, venninner fra lærerskolen i forming, vinklubbvenninner og bare venninner.  En herlig gjeng samfunnsengasjerte og snakkesalige damer.

Jeg slutter aldri å forundre meg over alle ressurser og aktiviteter tilbaketrukne damer bedriver.  Jeg nevner i fleng:  Foreningen Norden Ullensaker, Ullensaker Kulturråd, Seniornett, Røde Kors, Revmatikerforeningen, Zulufadder, Misjonen, Seniordansen, Hagelaget, Sangkor, Frimerkeklubben, hjelpelærer, eksamenstilsyn, bunadsøm og masse annet.  Hvor hadde samfunnet vært uten all denne energiske innsatsen fra oss som har gått ut av lønnet arbeid?  Et helt annet sted i hvertfall......  

Vel, grunnen til at Gunn inviterte til 69-års lag var at hun fyller 70 neste år, og det syntes hun virket så gammelt....  Hvorfor ikke feire de 69?  Flott ide, syntes alle vi som var invitert.

Herlig gjeng
Vertinnen hadde dekket et nydelig bord i lindegrønt og rosa og serverte Ørjan Johanssons fiskesuppe fra Bekjarvik med hjemmebakt foccacia, dessert av rød rabarbra, crisp og eggedosis og rose- og rødvin.  Etterpå var det kaker av alle slag.

I denne ressurssterke forsamlingen ble det talt og deklamert, og stemningen var god.  Takk til Gunn for et hyggelig selskap og en god ide.....

Nydelig bord
Gunn ønsker velkommen og presenterer damene


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar