mandag 17. august 2015

Ironman support


Ironman Alexander hadde invitert hele familien med som support crew, og vi hadde en koselig helg på Øland og i Kalmar.  Vi bodde på det hyggelige Hotel Skansen i Färjestaden på Øland, og fredag fikk supporterne mulighet til egne aktiviteter, mens ironman-deltakerne deltok i forberedende aktiviteter inne i Kalmar.  

Mens Margrethe og Marius valgte sykkeltur i ironman-traseen (research for deltaker Alexander), tok bloggeren og gemalen en biltur rundt på Øland.  Vi har faktisk vært her tidligere, men det er mange år siden, så det var moro å komme tilbake.  I Ølands "hovedstad" Borgholm spaserte vi rundt i det fine været og nøt en deilig lunsj ute.  Deretter kjørte vi over på vestsiden og besøkte både kirker, vindmøller og runestener.  

Om kvelden spiste vi alle pizza-middag ute på bryggen, og så var det tidlig byssan lull... for allerede kl. 05:00 lørdag morgen var det frokost. Ironman startet kl. 07:00, og vi kjørte inn til Kalmar som krydde av folk og biler denne tidlige lørdag morgen.  Dette var folkefest, og slik var det hele dagen. Vi flyttet oss fra sted til sted for å kunne gi muntre tilrop til vår deltaker som passerte i fin stil,- også etterhvert som timene gikk.  Helt utrolig innsats.

Øyvind var også med, og var full av pågangsmot etter å ha fullført ironman Nice i fjor.  Han svømte glimrende og holdt koken i syklingen og presterte langt utover forventet.  Det var kanskje ikke så lurt, for på 2. runde av løpingen fikk han mageproblemer og måtte bryte.  Trist for Øyvind, men han tok det med smil og godt mot.  Han er ironman fra tidligere.

Klar for forberedende aktiviteter
Vakre Øland

Pizzamiddag i Färjestaden
Margrethe support crew
Energisk support crew
Ironman er ute på siste runde, og support crew er optimistisk
Det ble sen middag, men stemningen var god da vår ironman fikk enda en medalje - av support crew denne gang - og denne var i GULL!!!

Ironman god som gull
Ironman og deler av support crew
Support crew Marius
Vi hadde en flott helg i Sverige, og er kjempeimponert over alle sprekingene som deltok i ironman. Ja, det var mange damer med også, og distansene var de samme. 

Aller mest imponert er vi selvfølgelig av vår egen 

IRONMAN ALEXANDER





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar