mandag 24. august 2015

Øymarksjøen, Ørje


Vigdis og Arild inviterte til syning av sin nyoppussede hytte ved Øymarksjøen i Ørje, og vi tok turen i det vakre sommerværet.  Ja, vi tok det bokstavelig som en tur, og bestemte oss for en liten sightseeing i Indre Østfold på veien til Ørje.  Vi kjørte via Fetsund, Gansdalen, Løken, Hemnes og langs Rødenessjøen og Øymarksjøen til Ørje.  Her var det vakre og velstelte gårder, mange store villaer med nydelige hager, gule kornåkre og vann og sjøer.  Vi har aldri (tror vi) vært på de kanter tidligere, så det var moro å se.

Vel fremme hos Vigdis og Arild møtte vi hele DnC-gjengen.  Vigdis og Arild har bygd om og pusset opp familiens gamle hytte og fått moderne faciliteter som bad med dusj og vannklosett og kjøkken med induksjonsovn og oppvaskmaskin.  De hadde også hogget en del trær og pyntet opp ute, så nå er det ikke lenger hytte, men landsted.....

I det fantastiske været startet vi med kaffe/vafler og eplekake m/is på terrassen.  Deretter var det skravling og oppdatering og bading og soling for de som ønsket.

Besøket ble avsluttet med grillmiddag, mens solen glitret i den vakre Øymarksjøen.  En koselig dag med gode venner i vakre omgivelser.  Takk for oss Vigdis og Arild.

Pene mennesker og flott bakgrunn
Noen badet ja....
Solen går ned over Øymarksjøen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar