fredag 8. mai 2015

En kunstnerlig aften


Koselige Bente tok initiativ til en kunstnerlig aften i går, og det ble en skikkelig kunstfest. Det hele startet i Shoot Gallery hvor vi så fotografier av Tom Sandberg.  Vi har også tidligere sett utstilling av denne talentfulle fotografen som døde så alt for tidlig i fjor. Akkurat nå er det en utstilling av hans fotografier i Kunstnernes Hus også, men den rakk vi ikke i går.

Klare for kunst-maraton
Vakre fotografier
Deretter spaserte vi opp Bogstadveien til Galleri A hvor vår gamle kjente Tor-Arne Moen igjen hadde vernissage.  Nye og rare bilder, svært fargerike og stoooore, egner seg til offentlige bygg.  Vi likte nok bedre hans nostalgiske bilder fra 1950-årene, men en kunstner må jo alltid utvide sitt uttrykk i nye retninger.  Dette er fjerde eller femte gang vi besøker en Tor-Arne Moen utstilling, og det var moro denne gang også.  

"Sirkusnetter" og kunstinteresserte damer
"Astrologens metode"
Siste post på programmet var Camilla Grythes utstilling i Galleri Fine Art, og her var det stappfullt hus, høye glass, fargerik og nydelig kunst og en blid kunstner. Vi har også truffet Camilla Grythe tidligere, og det ble et hjertelig gjensyn.

Kunstneren med Bente og Berit

Vakker kunst og ..... damer....
Programmet var egentlig over, men så fikk vi øye på enda en vernissage, i Galleri Brandstrup på Tjuvholmen.  Her var det en dame ved navn Trine Lise Nedreass som hadde utstillingen"Superterrestrial" med video og noe skulpturelt - veldig fint, men vanskelig å ta bilder av.

Kunst av Trine Lise Nedreaas
Berit dro en "grovis".....
Kveldens kulturelle utflukt ble avsluttet med middag på "The Thief" på Tjuvholmen - god service, god mat og uformell atmosfære - men alt var sort.......  Hvorfor? 

Tusen takk til Bente og Berit for en strålende aften med gode venner og god kunst.  Jeg vil ha mer....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar