tirsdag 5. mai 2015

Wild



Cheryl Strayeds liv raser sammen da moren blir syk og dør bare 43 år gammel. Cheryl er 22 år og livet fylles av stoff, mange (veldig mange) menn og psykiske problemer. Helt på bunnen tar hun den impulsive beslutningen om å gå Pacific Crest Trail (PCT)  alene. (PCT er en tursti som strekker seg langs hele vestkysten av USA fra Mexico til Canada).

Bloggeren kom tilfeldigvis over denne selvbiografiske boken på Gardermoen, og så at den var filmet med flotte Reese Witherspoon i rollen som Cheryl  Hun ble også Oscarnominert for rollen i Wild.

Heldigvis gikk filmen fortsatt på Klingenberg, og i går så vi Cheryls vandring både på PCT og i sitt eget liv. 

Det var en nydelig og stillferdig film ispedd spenning, dramatikk og vakker og varierende natur.   Her var alt fra ørken med uutholdelig varme til bratte fjellpass og store snømengder. Cheryls doble vandring gjorde tydeligvis inntrykk på publikum, for folk satt helt stille lenge etter at filmen var slutt.

Cheryl på PCT (her i ørken)
Cheryl på PCT (her i Sierra Nevada)
Wild er historien om hvordan Cheryl fant ny mening med livet, men hvordan livet ble i ettertid vet vi ikke enda....  Kanskje kommer det en oppfølger en gang i fremtiden?

En fin kinokveld!!!  ... som ble avrundet med pizza og "takk for at du tok meg med på denne filmen" av gemalen.

Tilslutt et rykende ferskt bilde av vakre Reese tatt på gårsdagens Met Gala i New York.

Reese Witherspoon


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar