tirsdag 29. september 2015

Fjordpromenaden


En vakker høstlørdag, og en vakker spasertur på Fjordpromenaden fra Sørenga til Tjuvholmen.

Fruen trodde vi skulle på skogstur, men gemalen ville det annerledes.  Han inviterte fruen på bytur med lunsj og spasertur.  Vi startet i Barcode og gikk deretter ut til Sørenga for å se på denne nye bydelen og det flotte sjøbadet.  Du verden så fint det var blitt der ute med blokker i forskjellig design, restauranter langs strandpromenaden og det fine sjøbadet med sandstrand og store arealer for avslapping. Kunne vi tenke oss å bo her???  Tja.... ser fint ut, men de leilighetene vi kunne tenke oss er det nok ikke midler til......

Vi spiste lunsj på Buns Burger som også hadde andre ting enn burger.  Fruen spiste en deilig salat med kyllingburger og sprek smak av syltet ingefær - meget smakfullt.

Deretter startet vi vår vandring på Fjordpromenaden forbi Operaen, Havnelageret, Akershus festning, Rådhuset og til Aker Brygge.  Promenaden er merket med piler, og mange mennesker benyttet formiddagen til samme tur som oss.

Ved Aker Brygge møtte vi Alexander og Margrethe, og vi hadde et hyggelig måltid sammen (lunsj på de unge, men kun et glass vin på seniorene....)

Turen ble avsluttet med fotoutstilling på Rådhusplassen, og der fant Alexander og Margrethe bilde av Torshovdalen, et prosjekt som har fått flere priser - moro!

Langs Fjordpromenaden
Oslos nye skyline Barcode
Samling på Aker Brygge
Torshovdalen - prosbelønnet prosjekt
Vel hjemme, laget fruen hjemmelaget kantarellsuppe,- dog uten selvplukkede kantareller, og den smakte fortreffelig.  Ja, det ble endog litt igjen til lunsj på mandag.


Hjemmelaget kantarellsuppe
Deilige Oslo #diggeroslo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar