mandag 14. september 2015

Nytt kjøkken (2)


Godseieren er ustoppelig med sine oppussingsprosjekter - denne gang er det nytt kjøkken og nytt gulv på Chateau Magnifique.

Lørdag kjørte vi nordover med tilhengeren lastet med ny oppvaskmaskin, stekeovn og kokeplate (induksjon så klart), og allerede samme ettermiddag startet utrydding av skuffer og skap.  Huff, så rotetete  det ble.

Søndag opprant med tåke og regn, og den ivrige godseier fortsatte med riving og rydding allerede før fruen hadde drukket morgenkaffen.

I løpet av formiddagen forsvant kjøkkeninnredningen ut, og mandag morgen ringte rørleggeren før vi hadde stått opp.  Vannet ble koblet fra, veggen bak skap og benk malt, og nå er er husbonden i gang med legging av nytt gulv.  Her går det unna!!!

Det nye kjøkkenet er spesialbestilt hos SR Produkter, en lokal snekkerbedrift som tilpasser alt til mål og farge.  Vi har bestilt innredning malt i samme farge som enkelte møbler vi har, så det tror vi blir fint.  Vi tok en tur ned til leverandøren idag, og han kunne opplyse av vårt nye kjøkken nå er under montering.  Dette blir spennende.

Ny oppdatering følger senere i prosessen.

Godseieren i arbeid

Vi rakk også en tur ut i går, og det bugner av blåbær og tyttebær nå.  Håper vi får tid til å plukke litt.

Høst i fjellet 

Vi har heist flagget i dag og gleder oss til valgsendingen i kveld.  Nå håper vi på et skifte i Ullensaker.  12 år med Frp er nok.  Vi heier på Janka!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar