søndag 13. mars 2011

Vasaloppet 2011

Flott tur til Sælen og videre på ski til Mora, 9 mil.

Denne gangen hadde vi leid bobil av en kar på Løten, og lørdag morgen reiste vi dit for å hente bilen. Den sto klar og fungerte meget bra. Vi var fire personer (tre skiløpere, Marius, Alexander og Ola Robøle) og det var bra vi ikke var flere. Det er ikke mye gulvplass i en bobil selv om det var sengeplass til 6 personer i bilen. Etter at vi ankom Sælen fant vi en meget bra plass for parkering av bilen etter å ha blitt "jaget" fra de to første plassene vi forsøkte på. Startnr. ble hentet og smøring av ski ble foretatt. Marius var ikke helt i form og var usikker på start neste dag, men han gjorde alikevel skiene klare.

Deretter ble gryterett spist og det ble relativt tidlig kveld.

Tidlig søndag morgen ca. kl.0530 var det vekking og en solid frokost ble spist. Marius var ikke noe bedre og valgte derfor ikke å starte. De to andre gikk ned til startområdet og fant sine grupper som de skulle starte i (Alexander i gruppe 4 og Ola i gruppe 8. Starten gikk kl. 0800 men det er ikke mye fart de første km.(se bilde) Marius og jeg tok det litt med ro og kjørte senere på dagen til Mora og fikk med oss de første som kom i mål. Alexander brukte ca. 6 timer og Ola noe lengre tid.

Flott arrengement av svenskene (dette kan de) og deretter en lang biltur hjem via Løten for levering av bil og til Kløfta ca. kl. 00.30.

Fin tur, og leie av bobil til et slikt skirenn er absolutt å anbefale.

Alexander i mål


Folksomt i startområdet


Marius i bobilen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar