onsdag 30. mai 2012

Lunsj med Sverre


Sverre er en "gammel" hyggelig venn fra Luxembourg-tiden og tidligere kollega av Arild.  Mens vi andre reiste hjem til Norge på 80-tallet, ble Sverre boende i Luxembourg og giftet seg med Florentine.  De fikk sønnen Eric som nå er 26 år og ferdig med mastergraden i matte ved Universitetet i Zürich.  

Sverre og familien hadde tatt turen til Norge, og Thor Erik (en annen kollega av Arild og Sverre) hadde invitert oss til lunsj "På Druen".  Det ble et hyggelig gjensyn og masse mimring fra den glade tiden i Luxembourg.

De "gamle" gutta fant tonen med en gang, og det tok ikke mange minutter før de var dypt konsentrert over en "dubbeditt" som viste den økonomiske utviklingen i Europa etc.....





Vi hygget oss med god mat og livlig samtale på terrassen "På Druen".  Eric var en meget høflig og hyggelig ung mann med mange interesser.   Han hadde vært med i Ungdommens Forente Nasjoner (tillitsverv) og reist mye rundt i verden.  Han snakket norsk, engelsk, letzeburgisch, fransk, tysk og spansk, og skulle nå i gang med sitt doktorarbeid.   Vi hadde en meget interessant samtale.



Her er Arild sammen med Sverre og Florentine.



I juni skal vi på fjelltur sammen med en stor gjeng valutameglere.  Sverre kommer opp fra Luxembourg for å være med på turen.   Nå har vi ikke sett Sverre på 30 år...., og så plutselig ser vi han hver 3. uke.....  Verden er liten og rar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar