lørdag 28. mai 2011

Nytt kjøkken - murpuss og salmiakk


Prosjektet går fremover. Nå er all gammel tapet av. Vi fikk låne dampvaskeren til naboen, og da løsnet det fint.

Så var det gulvet da. Vi hadde egentlig tenkt å hakke opp alle flisene, men etter noen forsøk og skader på håndverkeren, har vi bestemt oss for å legge nytt gulv oppå. Men litt ekstra jobb var det allikevel. Et sluk skulle tettes og gulvet rettes opp rundt sluket. Arild har blandet rettemasse og støpt, mens jeg har vært i skrubben idag, se nedenfor.

Forøvrig har vi bestilt miljøtapet som skal males lys grå. Tror det blir fint. Det blir også grå fliser.- litt mørkere grå.

I går hadde vi tenkt å bestille nye liftgardiner. Vi hadde tidligere sett på et nydelig stoff med jordbær, men plutselig fikk vi øye på et annet fint med små haner på. Dermed oppsto det beslutningsvegring, og vi tok med begge hjem til den unge garde. "Dere skal vel ikke ha American Country Style på kjøkkenet?", sa Alexander. Dermed blir det jordbær.

Under vår "camping"-lunsj idag snakket og drømte vi om en tur til India. Herregud,- nye gardiner koster like mye som en tur til India....


For å skjerme de øvrige rommene mot murpuss, har Arild hengt opp et par laken... Dette minner om en dass jeg frekventerte i Kina, men der var IKKE lakenene hvite....


Jeg har alltid betraktet meg selv som renslig, men nå begynner jeg å lure. Det måtte mye salmiakk til for å få skaptoppene rene. Dette er ren sniffing.


Våre planer var å legge samme type parkett på kjøkkenet som vi har ellers i huset, men her oppsto det problemer. Den fine ruteparketten produseres ikke lenger, så hva gjør vi da? Vi har lagt inn en annonse på finn.no under "Ønskes kjøpt", men ingen respons foreløpig. Løsningen blir vel å velge det nest beste, stavparkett i samme tresort som ruteparketten. De eneste som vil legge merke til forskjellen er oss selv tenker jeg.

Har du 20 m2 med slik parkett, så ta kontakt umiddelbart.



1 kommentar:

  1. He he. For en energi. Jordbær stoff høres nydelig ut! Kina laken med tilhørende dass høres GRØSS ut! Å støpe nytt gulv OPPÅ flisene høres meget klokt ut!

    Bente Helenesdatter Pettersen

    PERSONA GRATA
    tlf. 0047-95739209

    SvarSlett