fredag 6. mars 2015

Quidam - Cirque du Soleil

I går skulle fødselsdagsgaven fra bloggeren til gemalen realiseres. Her i huset er kulturelle opplevelser de beste gaver, og denne gang var det en enestående forestilling i Oslo Spektrum med Cirque du Soleil.

Cirque du Soleil er et kanadisk underholdningsimperium som ble grunnlagt i Montreal av to gateartister i 1984.   I dag har selskapet 4.000 ansatte hvorav 1.200 artister og turnerer verden rundt med mange forskjellige show.  Cirque du Soleil har bergtatt 100 millioner besøkende i mer enn 300 byer i over 40 land. Sjangeren er form for nysirkus med topp prestasjoner.

Vi ble klar over Cirque du Soleil da vi var i Orlando en gang, men fikk ikke sett det da.  Da fruen så at de skulle ha tre forestillinger i Oslo, kastet hun seg på nettet og fikk billetter i beste kategori som gave til gemalen.

En forventningsfull Arild klar for bursdagsfeiring
I et smekkfullt Oslo Spektrum så vi de mest halsbrekkende "øvelser" av fantastiske artister. Vi storkoste oss sammen med et begeistret publikum.  Veldig moro!!  Fødselsdagsbarnet var meget godt fornøyd.

Hvis du lurer på hva Cirque du Soleil er, så se vidoen nedenfor.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar