søndag 8. mars 2015

Vintage party



Den årlige vennefesten var i år VINTAGE PARTY hjemme hos bloggeren og gemalen i Bakkeveien. Alle hadde gjort seg stor flid med antrekkene og vært på loft og kjeller, og her var det kjoler fra 70- og 80-tallet, gamle dresser og harry skinnslips, strutseboa og flosshatt, spisse ankelstøvler og lange perlekjeder.... og Else hadde samme røde alpelue som på biblioteket for 40 år siden.  Veldig moro at alle hadde tatt utfordringen i invitasjonen.  Det ble stemning fra første minutt.

I år er det 40 år siden dette nettverket ble etablert i et møte på biblioteket på Kløfta på Kvinnedagen 8. mars i 1975 (Det internasjonale kvinneåret), så vintage og 8. mars og alt passet.  Tenk alle flotte opplevelser, reiser, middager, hytteturer, bakedager og fester vi har hatt.  Dette er damer med tæl som av og til tar med mannen på fest.

Vertskapet hadde forberedt en skikkelig vintage meny (en blanding av gammeldags konfirmasjonsmeny og søndagsmiddag fra 50-, 60- og 70-tallet) som besto av:

  • Cabaret med reker, kreps, fiskepudding og grønnsaker m/remoulade
  • Rensdyrstek m/fløtesaus, blomkål, rosenkål og kokte poteter
  • Semulepudding med rød saus
alt hjemmelaget fra bunnen.  Semulepudding var vanlig søndagsdessert i fruens hjem på 50- og 60-tallet, men har aldri vært laget siden så vi prøvelaget en porsjon tidligere i uken.

Skravla gikk om alt fra Norwegian-streiken til kommunesammenslåinger, jordvern og flyktningebosetting, og det ble livlig som vanlig.  God stemning hele veien.

Nedenfor sees det glade selskap og noen stemningsbilder.  Vi koste oss!!!




Vintage party
May-Brith og Donald
Inger og Gunn ( 80-talls kjoler)
Glade damer
Rød alpelue og skolemesterdress fra 30-åra
Kongen av Geiranger
Vertskapet (kjole fra 70-tallet og harry skinnslips)
Very vintage

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar