søndag 25. mars 2012

Druer "På Druen"

Etter flere utsettelser, kunne endelig vinklubben "På Druen" samles i Valhall på Sokna til vinsmaking og hyggelig samvær.

Temaet denne gang var druene Zinfandel, Corvina/Rondinella, Shiraz og Tempranillo, og vertinnen May-Brith hadde laget en svært vanskelig oppgave til oss. Ut fra beskrivelser skulle vi finne hvilken vin/drue som var i hvilket glass. Riktignok er vi vinkjennere, men denne gang ble oppgaven for utfordrende.... og ingen hadde alle riktige. Men pytt, pytt.... dette var kun en selskapslek, og vi gikk så over til middagen som var Mexikansk i alle varianter. Nydelig Mexicansk suppe og Tacos  med elg, okse og kylling. Tilslutt fulgte hjemmelaget osteiskake med jordbær/bringebærsaus. Vi koste oss som vanlig, og skravla gikk ut i de små timer. Ja, og så måtte vi stille klokken frem en time også, så det ble ikke mange timene på øyet.

Men klokken 10:00 søndag formiddag satt alle glade ved frokostbordet og praten gikk lystig om temaer vi ikke hadde rukket i løpet av natten. Takk for hyggelig vinklubb May-Brith!

Jan Håkon og Karin - fotogene som alltid......
Gunn og Arild morer seg
Her er vertinnen May-Brith
Tre gratier nyter vårsolen
Her er den glade vinklubb samlet på terrassen før hjemreise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar