mandag 22. september 2014

Camilla Grythe

Det var min gode venninne Bente som introduserte meg for Camilla Grythes kunst da vi besøkte Galleri Gerner i Moss for et par år siden.  Hennes bilder fra New York med skyskrapere, gule taxier og litt regn i luften er vakre og særegne.  

Nå har hun utstilling i Galleri Festiviteten i Eidsvoll, og i stedet for fottur på en grå søndag tok husbonden og bloggeren en kunsttur til Eidsvoll.  Spesielt hyggelig var det at kunstneren selv var tilstede, og hun var veldig koselig og omgjengelig.   Nå hadde hun noen vakre bilder av delikate damer i tillegg til bybilder fra San Francisco og Seattle.  Kunstneren kunne fortelle at det var enkelt å begynne på et nytt bilde, men svært vanskelig å avslutte.  Når er et bilde ferdig?????  

Vi tittet rundt, og bloggeren kunne nok tenkt seg "Nightfall" til kr. 46.000.....   Bildet finnes også i trykk og koster da kun kr. 7.500.  

Camilla Grythe og bloggeren med Seattle i bakgrunnen
Nightfall - kr. 46.000
Kunstneren skuer utover San Francisco - et flott bilde 
Etter gallerivandringen hygget vi oss med kaffe og jordbærkake (fy....) i den koselige kjellerkafeen. Så bar det hjem til mer godt - fersk suppe og kjøtt med sur/søt saus. Skikkelig gammeldags høstmat!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar