tirsdag 16. november 2010

Aloha Polynesia Show - Kahului

Det er ganske rart å befinne seg på andre siden av jorden (11 timers tidsforskjell fra Norge) hvor de nærmeste nabolandene er Toga, Tahiti og New Zealand. Showet i går kveld viste oss sang og dans fra disse landene + Hawaii’s egen Hula-hula. Det var så fargerikt og hyggelig at far ble inspirert til å prøve. Han greide det ganske bra, men må trene litt mer på hoftevrikken.

I går traff vi for øvrig et annet norsk par om bord, men vi innledet ikke noe nærmere bekjentskap.

Skikkelig Hula-hula


Hula - hula på norsk


Vi befinner oss fortsatt i Kahului på Maui, og i dag har vi ruslet rundt i byen og bare slappet av. Alle er så hensynsfulle og vennlige her på Hawaii, og man blir glad av å være her. Synd det er så langt fra kalde nord til Stillehavsøyene.

The Locals


Arild trives på Maui


Det foregår utrolig mye om bord hver dag,- Kunstauksjon m/champagnesmaking, ”Classes” i Hula-hula, Rock & Roll Party, Karaoke (med ”Stars Competion”), Sushi & Sake Tasting, Not-so Newlywed Game (hva nå det er..), Golfundervisning og masse annet. Amerikanerne vil underholdes og synes det er ”great fun”, mens vi synes det er deilig å slappe av på vår egen balkong med en bok eller ta oss noen runder på ”fitness room”. I kveld har vi imidlertid planer om å høre ”Frank Sinatra Tribute” i Pink’s Champagne Bar etter middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar