søndag 14. november 2010

Pride of America

Ja, så er vi igang med en ny etappe på denne opplevelsesturen. Nå er vi ombord i NCL's "Pride of America". Her er det 11 restauranter og 9 barer, alle med amerikanske navn (alt fra Texas steak house til Key West Bar). Veldig fin båt og nesten bare amerikanske gjester. Men selskapet heter Norwegian Curise Line, og vi har allerede truffet flere som har vært på cruiseskip som har vært i Geiranger.

Vi gikk ombord tidlig, og her var det fullt kjør med mat fra start. Ellers så har vi brukt dagen til informasjon om shopping (tenk det), redningsøvelse og til å finne frem i båten.

Pride of America


Ombord


Middagen ble inntatt i Skyline Restaurant, og vi ble betjent av Sally og Jean som begge var ekstremt serviceinnstilte og hyggelige. Deilig mat. Arild valgte røkelaks til forrett, mens Karin valgte ovnsbakt laks til hovedrett. Fisken var nydelig, men vi må dessverre skuffe alle der hjemme med at denne laksen var fra Alaska.

Mrs. and Mr. Berntsen anjoying dinner at Skyline Restaurant


En sånn trapp har jeg alltid drømt om


Det har vært utrolig moro å komme til Hawaii, og i morgen venter nye eventyr på Maui.

Vi hadde litt problemer med å få inn det trådløse nettet i vår lugar og måtte gå ned på internettrommet. Derfor blir dagens rapport rask. Skal skrive mer om båten senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar