torsdag 18. november 2010

Kona, Hawaii Island

Kona er senter på ”The Big Island’s” gullkyst. Området har spilt en stor rolle i Hawaii’s historie og er i dag et deilig turistområde. Her kan man nyte livet i det deilige klimaet, surfe, snorkle og rusle rundt i den koselige byen.



Her er intet stort kaianlegg, så skipet ligger for anker. Vi benyttet redningsbåtene for å komme i land. Så fikk vi prøvd det også.



Vi valgte å rusle rundt på egen hånd i dag. Her var masse koselige butikker, kunstgallerier, tilbud om surfing og snorkling og kafeer med den berømte Kona kaffe.

Utenfor Mokuaikaua Church, den eldste kristne kirke på Hawaii bygget i 1820, traff vi en kar som fortalte at han ba for President Obama hver dag fordi Obama var muslim. Det er tydeligvis av sine egne man skal ha det her også. Vi utfordret karen litt ved å si: ”Hva om han er muslim, spiller det noen rolle? Er det ikke religionsfrihet i USA?” Da fikk vi et langt foredrag om Bibelen og hvor viktig det var å komme til himmelen. Vi forsto mannen slik at Obama ikke har noen sjanse til å komme dit.

Mannen som mener Obama er muslim


Hibiscus - Hawaii's nasjonalblomst


Hannah fra Israel forsøkte å selge Dødehavsprodukter til Arild.


I dag tok vi lunsjen i byen – en lokal øl og en Kona cheeseburger, se bildet.



Hit kunne vi tenke oss å reise tilbake. Nydelig sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar